sâmbătă, 17 decembrie 2011

Dorul-un sentiment neinteles

  Ai simtit vreodata ca ti-e asa de dor de cineva incat ai fi in stare sa-l scoti din vise pentru a-l imbratisa?Te-a durut vreodata intreg corpul din cauza lipsei unei persoane.
  Dorul e un sentiment comun,mult prea folosit de unii in zilele noastre.Daca folosim cuvantul ,,dor'' pe atat de multe lucruri reci,cum mai ramane cu acel sentiment,cu acel fior care iti e strigat de fiecare celula din corp?Sa o numim dorinta?Dar cum sa fie dorinta ceva ce e mai presus de verbul ,,a dori'',ceva ce a ajuns o nevoie.
  Sa  numim capriciu sau obsesie,ceva ce ne tine treji nopti intregi,ceva ce ne face sa ne simtim incompleti?Daca e un simplu capriciu de ce nu ne putem lepada de el?
  Nu e dorinta,capriciu sau obsesie...E ceva ce te bantuie la fiecare ora din zi sau noapte,ceva ce iti tine loc de hrana si apa,ceva ce te sprie asa de tare incat ti-e frica sa inchizi ochii.


    Multi arunca vorbe in vant despre dor la ori ce pas.Spun oricarei persoane,,mi-e dor'',dar au oare ei habar ce inseamna sa iti fie dor de cineva?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu