sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Nepasare-trairea intr-o lume atat de rece

 De ce traim intr-o lume atat de rea...atat de cruda?Cum rezista asa...singuri...fara sa avem pe cineva caruia  sa ii pese de noi?Cu ,,lipitori'' care stau in preajma noastra doar din interes?
  Daca am fost tratati prost pana acum, nu inseamna ca trebuie ne comportam la randul nostru, asa.Traim in aceasta lume cu totii,nu conteaza de rasa,limba,religie, suntem oameni,si meritam sa fim iubiti.Nu meritam indiferenta.Nimeni nu merita...
  Traim intr-o lume atat de cruda,atat de rece,numaram zilele pana cand va veni timpul sa plecam de aici,sa disparem complet.Dar noi nu observam ceva...din aceasta lume...facem si noi parte.
  Acestia sunt cele mai rele, invidioase si nepasatoare fiinte existente.Imi este sala,altfel neputandu-ma exprima, de ce a devenit rasa umana.Suntem atat de josnici,am ajuns sa nu ne mai pese decat de noi insine,de interesele noastre,nu ne uitam la cei carora le facem rau pentru implinirea dorintelor noastre...avem obisnuinta sa dam vina pe altii pentru ce am ajuns,totusi cu totii avem cate o vina in asta,trebuie sa ne schimbam,sa ne demostram noua ca nu suntem doar niste fiinte fara suflet.

  Citat:,,Nepasarea este paralizia sufletului,este moarte prematura''




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu