vineri, 6 ianuarie 2012

Suferinta-Iadul sufletului

  Suferinta...de ce exista?De ce a fost ea data pe pamant?De ce acest sentiment ingrozitor ne pandeste la fiecare pas,si la prima greseala facuta ne ataca,trimitandu-ne intr-un abis nesfarsit,intunecat,ce ne ingrozeste pe toti.
  Ea este adusa de acel sentiment incomparabil,ce este la fel de puternic ...iubirea.Tinand la cineva,avand incredere in ea si dadandu-i tot ce ai mai bun din tine, asta duce la suferinta...Este acel sentiment ce ne aduce aminte ca am iubit,si ca exista ceva in lume care,chiar ne face fericiti.
   Suferinta...este ca o lovitura.O taietura adanca in suflet,ce doare mai tare ca ori ce alt ceva.Trece greu,lasand in urma sa un rau de lacrimi amare si  amintiri ingrozitoare .Si chiar daca trece,mereu va fi inauntrul tau o cicatrice ramasa de la acea taietura.
  Totusi trebuie sa rezistam,sa trecem peste ,chiar daca ne distruge pentru un timp, totul va fi bine.Pentru ca asta este viata...uneori pierzi,alte ori castigi.Si pierzand pe cineva,dam ocazia alt cuiva sa intre in viata noastra.
  Chiar daca suferinta este ingrozitoare si dureroasa,mereu va exista ceva sau cineva care  sa ne aline.Iubirea o poate face,chiar daca am suferit,trebuie sa dam iubirii o sansa,sa o lasam sa intre din nou, si din nou ,in vietile noastre,pana cand vom gasi aceea persoana care  merita sa ii daruim restul vietii.


   Sfat:Ori cat ai suferi,nu lasa asta sa te distruga.Ori cat te-ar durea,nu te gandi ca nu va trece.Timpul va alina acea rana si va permite fericirii sa intre din nou in viata ta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu